Tokyo Nattliv

 - 

Även om den nuvarande energi sparplan har nedtonade den berömda Tokyo nattetid neon horisont, Tokyo gator och turistområden förblir säker och turistvänlig. Du skulle definitivt vill uppleva Tokyo nattliv och inkludera den på din resplan under ditt besök i Tokyo. Bara gå upptagen gatorna i Roppongi eller Shibuya after dark kommer att ge dig en bild av gigantiska neonljus, japanska lyktor, och en mängd människor. Stora skaror av lokalbefolkningen; alla flyr kontoret för att njuta av liv och rörelse i denna dynamiska stad, letar efter ett mellanmål, middag, eller helt enkelt att ha en bra tid.

Tokyo är en stor metropol. Att tillgodose de olika smaker av denna patientgrupp, det finns massor av pubar och klubbar värd i denna stad. Detta är definitivt en plats att njuta av nattlivet. Det kommer att bli något som din hemstad.

Innan du börjar ditt äventyr, se till att du har tillräckligt med kontanter. Tokyo är dyrt (men väl värt det!), Och 24 timmars bankomater kan vara svårt att hitta. ATM: s tar också en hel del avgifter för användning efter kontorstid. Istället för att spendera tid på att leta efter en avgift fri ATM eller en öppen 7-11, se bara till att du har dubbelt så mycket pengar som du tror att du kommer att behöva. Gatorna är mycket säkra, jämfört med USA: s städer, så grundläggande försiktighetsåtgärder (inte lägga alla dina pengar i en ficka, blinkar inte en massa pengar, inte lämna en väska full med pengar i baren medan du gå på toaletten, etc.), kommer att vara allt du behöver.

Ett ord av varning för första gången resenär; japanerna har en kultur av återhållsamhet. Men när återhållsamhet lyfts av drickande, framträder en vild sida. Du kan se välklädda fyllon sover i barer (eller ibland på gatan) och tillfällig berusad gräl. Ignorera sliprar och gå bort från striderna, är det bara en annan aspekt av Tokyo nattliv.

Här är några av de områden som du behöver för att besöka att njuta av Tokyo nattliv:

Roppongi – Detta område är flockades med utlänningar av alla slag, frekventerar barer och klubbar. Detta är den bästa platsen för barrundor, eftersom du inte kan gå mer än ett par fötter utan att hitta en ny plats. Många av de bästa platserna är små av amerikanska standarder, tillmötesgående 25 till 30 personer som mest. Kom ihåg att du inte här letar efter Wal-Mart bar erfarenhet, du letar efter boutique bar.

Kabukicho – en uppdelning av Shinjuku, Tokyo. En plats känd för sina red light district, nattklubbar, kärlek hotell, gaybarer, värdinna barer, restauranger och butiker. Kabukicho är även känd som de sömnlösa Town. Även om detta område är trångt, kaotisk, och galen, har det en energi som kommer att göra modiga bar-hopper love it. Akta touts och extravaganta täcka avgifter i vissa barer.

Shibuya – eller snarare område nära tunnelbanestationen är den största nöjes- och shoppingdistrikt i Tokyo. Det är känt som Japans mode centrum, kommer du definitivt vill prova ett besök på detta område. Shoppingområdet koncentreras på Takeshita Street i Harajuku området.

Author:Minka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*