Home semesterperioden, Sportevenemang • Sportevenemang under semesterperioden

Sportevenemang under semesterperioden

 - 

Visste du att fotboll var en mycket viktig del av tacksägelse sedan 1934? Nej? Många människor gör inte. De flesta av de professionella spel hålls på tacksägelse och de enda spel som spelas på denna dag tills nyligen. Det finns många fotbollsmatcher som spelas runt tidpunkten för tacksägelse helgen. Dessa spel inkluderar gränsShowDown, ägg Bowl, heligt krig, Lone Star Showdown, Sunshine Showdown, Backyard Brawl, Iron Bowl, och mer.

källa: Pixabay

En annan sport människor kan njuta av att titta över tacksägelse semester skulle vara college basket som visas på TV sker på tacksägelse och under tacksägelse helgen. Dessa turneringar har endast funnits sedan 2006 men har haft tradition sedan dess. Golf och biltävlingar är inte sport som normalt sker under tacksägelse men det finns vissa spel som äger rum under denna tid.

Under din fritid kan du också njuta av onlinespel på din dator, bord eller mobil. Det finns massor av webbplatser som erbjuder unika gratis spel, att spela sådana spel kan vara roligt och en bra tid passera. Om du gillar poker eller kasinospel så finns det ett antal webbplatser där du också kan njuta av sådana spel tycka om https://www.storspiller.com

I New York, har de vad som kallas en ”Turkiet Trot Race” som inte får en hel del publicitet men det har blivit en viktig sport till parken och invånare där. Det sker varje år runt nio på morgonen. Tävlingen börjar som fem miles, men för dem som fortfarande känner ett behov av att köra efteråt kan delta i tio mil lopp om de vill, vilket ger dem en chans att arbeta bort den goda ole Turkiet innan riva den.

Det finns många aktiviteter och sporter som sker under vår fest dag vi kallar tacksägelse. Vissa sporter är nationella sport medan andra är bara aktiva sätt att ha roligt och njuta dig med familj och vänner under en sådan härlig semester.

Author:Minka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*