Home konstgallerier, kulturella, restauranger, Seoul, turistmål • Skäl att besöka Seoul

Skäl att besöka Seoul

 - 

Seoul är en av världens största städer och huvudstad i Sydkorea. Staden med mer än 10 miljoner människor är den politiska, kulturella och ekonomiska centrum i Sydkorea. Den pulserande staden med 4 Unescos världsarv och många museer samt stora shopping torg, marknader, restauranger och skyskrapor är en föredragen turistmål. Detta är en översikt över Seoul största turistattraktioner .

Gyeongbok-palatset ligger i Seoul större aveny, är Sejongro den mest populära kungliga slottet i landet. Den stora palats byggt på 1300-talet, förstördes senare och omstrukturerade många gånger, har magnifika välvda portar, vackra paviljonger och hallar terar Koreas arkitektonisk skönhet.

Changdeokgung Palace är en annan berömd Seoul palatset och detta 15: e århundradet historiska palats omfattar vackra byggnader, hemliga trädgårdar och slott. Gå igenom Bukchon Village, ett naturskönt område som har många konventionella koreanska trähus ”hanok”. Strosa längs gränderna med arkitektoniska gårdar, vackra ytterväggar och tegeltak. Det har också många gammaldags kaféer, restauranger och populära konstgallerier .

Author:Minka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*