Home familjen, förmodligen, slottet, Tokyo • Bästa platser att besöka i Tokyo

Bästa platser att besöka i Tokyo

 - 

Trettio sekunder över Tokyo, den bok skriven om Doolittle razzia på Tokyo under andra världskriget och Mt. Fuji alla kommer att tänka på när du tänker på Tokyo. Det är verkligen allt det där, men så mycket mer. Här är bara några av de spännande saker att göra i denna pulserande stad.

berget Fuji
Sky Torn
Tokyo Torn
kejserligt palats
Kabukich? ??
Nationalmuseum
Ueno Zoo
Yoyogi Park

Mount Fuji stiger 60 miles sydväst om Tokyo på ön Honshu. Det är förmodligen den största symbolen för Japan och kan ses för miles. Snötäckta under större delen av året erbjuder hisnande skönhet.

Sky Tower är en kombination av kommunikationstornet, observation däck och restaurang. Det klättrar till 2080 fot över stadens silhuett. Bra shopping, vyer och matställen finns. Förbereda sig för långa rader eftersom det alltid är trångt, men det är väl värt att vänta.

Detta Tower stiger 1093 fot ovanför horisonten, och även om det är halva höjden av Sky Tower är oftast mindre trångt, har en vacker utsiktsplats och en charmig restaurang.

The Imperial Palace är hemvist för den kejserliga familjen. Tyvärr är slottet inte är tillgänglig för allmänheten, förutom två gånger per år men trädgårdarna är fantastisk, och du kan se den påkostade slottet.

Author:Minka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*